Sonidos De Arma

Sonidos De Arma 1

Welkom in de wereld van geluiden wapen en schieten ringtones.

Welkom in de wereld van geluiden wapen en schieten ringtones.

Welkom in de wereld van geluiden wapen en schieten ringtones. Download gratis geluiden wapen app en je zal geweldig klankbord te krijgen met de nieuwste wapen ringtones melodieën en top geweerschoten sounds.Turn het volume omhoog en tik op om het pistool geluid pranks starten op uw mobiele of tablet. Gebruik je klinkt net als de meeste en instellen als nieuwe ringtone, SMS-bericht, kennisgeving of misschien alarmtoon. Deze verzameling gratis geluiden van schoten geweren zal iedereen die geïnteresseerd is van verschillen wapens types aan te passen. De meest populaire ringtones op een plaats voor u.

Heb je ooit wilt uw vrienden schrikken met het geluid van geweren en wapens? Nou, nu kunt u met onze nieuwe wapen klinkt app voor Android. Kijk als je vrienden springen en dekking zoeken als ze horen het angstaanjagende geluid van realistische wapen. Het kan heel grappig. Wapen Klinkt app is de beste grappige app voor prank, speciaal gemaakt voor iedereen die houden van schieten en schieten games. Geweerschoten geluiden zal u helpen iedereen die het aandurft om je aan te vallen schrikken. Maar het mooiste is dat deze hete pistool app niet iedereen zal pijn doen. Omdat het is gemaakt voor de lol. Gun Sounds is gratis app, en bevat koele wapen geluidseffecten zoals pistoolschot klinkt, Desert Eagle, dan flash geweer schieten, uzi artillerie geluiden, en vele anderen. Onze pistool klinkt machine maken echt wapen geluiden, door gewoon toetsenbord aan te raken. Nu bent u klaar voor shotgun geluiden, zonder barret sluipschutter, P90 of famas. Tuch gewoon uw smartphone en koelen met fantastische laser pistool klinkt, riccochet of karabijn. En vergeet niet deze gratis ringtones app is alleen gemaakt voor plezier en vermaak voor iedereen die graag geweren. Hier kan je luidste geluiden en de nieuwste ringtones te vinden.

Deze ontzagwekkende gratis android app is verdeeld in twee secties. Eerste gedeelte behandelt nieuwste ringtones die je kunt installeren als ringtone, of toewijzen leuke ringtones aan elk van uw contacten! De volgende sectie bevat verbazingwekkende sms geluiden en klanken kennisgeving. Nadat u alle ringtones en melodieën hebben geluisterd, kunt u het beste ringtones scheiden in favoriete map. Vergeet niet om meer knop apps gebruiken om te zien wat we te bieden aan u en zorg ervoor dat u altijd de beste geluiden voor je Android toestel!

Belangrijkste kenmerken:

Instellen als ringtone

Asign om contacten

Kies favoriet

Instellen als berichttoon, aanmelding of alarm

Geluid gebruikt in app zijn onder het publieke domein licentie en / of Creative Commons licentie '

App is getest op veel Android-apparaten

Sonidos De Arma

Download

Sonidos De Arma 1